Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2.rész

2012.11.03

Cím: első nap

 

Másnap reggel Manami kényelmesen sétált be az iskola kapuján még Ichigo hatalmas sebességgel rohant le a házuk lépcsőjén. Manami besétált a suliba és a termet kezdte keresni becsöngetésre már az ajtó előtt állt. Eközben Ichigo eszeveszett sebességgel rohant az utcán. Manami épp bemutatkozott amikor Ichigo rohant be az ajtón. A lány két copfba fogott haja össze vissza állt és arcáról csöpögött a víz.

- Elnézést a késésért – mondta Ichigo majd meghajolt

- Momyia már megint te? – kérdezte vagy inkább mondta gúnyosan a tanár majd folytatta – Persze az ikertestvéred pontosan tud jönni

- Hát igen – mondta gúnyosan Manami hogy kicikizze húgát

- Momyia órák után itt maradsz

- Melyikünk – kérdezték egyszerre az ikrek

- A vörös – válaszolta egyszerűen a tanár majd helyére küldte Ichigot így Manami folytathatta a bemutatkozást.

Miután befejezte az osztály tagjai kérdéseket tettek fel Manaminak amire ő nyugodtan válaszolt. Ez egészen addig ment így amég valaki azt nem kérdezte hogy az év vége felé miért jött át egy másik iskolába. Erre a kérdésre Manami keze ökölbe szorult és légzése egyre egyenetlenebbé vált. A tanár helyére küldte Manamit mert látta hogy erre a kérdésre nem fog válaszolni. Épp hogy csak leült húga egyből hozzá szólt.

- Muszáj leégetned mindenki előtt? – kérdezte felháborodottan Ichigo

- Igazából fölösleges… - kezdett bele Manami de Ichigo félbeszakította

- Akkor miért tetted? – Tett fel egy másik kérdést Ichigo

- Mint előbb mondtam fölösleges mert megteszed te magad is – válaszolt gúnyosan Manami majd előre fordult hogy tudjon figyelni az órára.

Kicsöngettek és Manamit szinte az egész osztály megrohamozta hogy újabb kérdéseke tegyenek fel neki. Manami az összesre válaszolt miközben szeme sarkából azt nézte mikor égetheti le a húgát. Egy ideig nem figyelte Ichigot aki ezalatt kisétált a teremből. Amint ezt észrevette hatalmas lendülettel indult el az ajtó felé. Amikor kiért a teremből egyből nekiment egy fiúnak. A nagy lendület miatt mindketten hátra estek a földre. Manami erre ügyet sem vetett csak elkezdte szemével a húgát keresni. A nagy keresésben az a fiú szakította félbe akit fellökött.

- Bocsi – mondta a fiú majd odanyújtotta Manami felé a kezét hogy segítsen neki felállni.

 A lány megragadta a kezét és felállt. Manami nem törődve a fiúval elkezdett futni húga után otthagyva a megszeppent fiút. Gyorsan odafutott a lépcsőhöz de akkor már Ichigo messze járt. Meghallotta a csengőt ezért elindult vissza a terembe. Amikor belépett ijedten nézte hogy Ichigo hogyan került oda. Manami egy ideig a lányt nézte majd elindult a helye felé és végül leült. Ezek után Manamival az utolsó órák végéig nem történt semmi. Már az iskola kapuján sétált ki amikor…

 
 

 


Utolsó kép


Elérhetőség

Bevezető: A történet főszereplője Manami Momyia aki bizonyos okokból kénytelen visszaköltözni Tokyoba az anyához. Miután visszaköltözött mindent megtesz hogy tönkretegye a húga életét. De gonosz szándéka ellenére ő óvja 5 társával Tokyo békéjét.



Archívum

Naptár
<< Július / 2018 >>